Najave

Izvješće s Međunarodnog kickboxing klupa 34. Slovenia open "Zagorje 2017."- "Zamjevi" izborili osam finala, osvojili pet zlata, tri srebra i dvije bronce

U subotu 25.11.2017, u Zagorju Ob Savi, Slovenija, održan je 34. Slovenia open „Zagorje 2017.“ u  disciplinama pointfighting za sve dobne skupine, te light contactu i kick light za starije kadete i juniore/seniore.

Izvršni organizator turnira je bio je domaći Pon-do-kwan klub „Zagorje“ i Slovenski kickboxing savez.

 Sudjelovalo je 474 natjecatelja iz 59 kluba iz 8 država.

Kickboxing klub "Zmaj" Bedekovčina ove godine nastupao je sa šest natjecatelja u ukupno 12 startnih disciplina: u pointfightingu konkurencija mlađih i starijih kadeta-Elena Ljubek, Maksim Šenjug;  Ana Sovec; u light contactu za starije kadete i juniore/seniore- Maksim Šenjug;  Ana Sovec; Stjepan Sedak, i Ivan Bertić, a u kick lightu za starije kadete i juniore/seniore- Maksim Šenjug; Stjepan Sedak; Ivan Bertić i Diana Franke, koji su u izuzetno jakoj konkurenciji izborili čak osam finala, te osvojili pet zlata, tri srebra i dvije broncu, te na taj način, na ovoj sportskoj manifestaciji, uspjeli nadmašiti najveći klupski uspjeh "Zmaja" iz prošle godine.

Kickboxing klub "Zmaj" Bedekovčina ovim rezultatima još jednom je potvrdio svoj teško izboreni visoki rejting. 

Više informacija možete pročitati u priloženom Izvješću.