Najave

„LJETO NA BAJERIMA “-donosi pet predstava Kerekesh teatra

Danas je na Bedekovčanskim jezerima održana konferencija za novinare povodom organizacije prve manifestacije Ljeto na Bajerima.

Kako je objasnio načelnik Darko Ban, riječ je o sasvim novom događanju na području naše županije koje će svaku drugu nedjelju u srpnju i kolovozu donijeti pet predstava Kerekesh teatra. – Želja nam je da naša lijepa jezera prezentiramo turistima i da im damo neko novo turističko značenje - rekao je načelnik Ban.

Osnivač Kerekesh teatra Ljubomir Kerekeš , zahvalio je i Županiji i Općini Bedekovčina na podršci i na pozivu. – Drago mi je da kazališna kultura dobiva priliku da se prezentira na Bajerima. Želja nam je da se ljudi zabave i dobro se nasmiju. Zato smo izabrali pet odličnih naslova, a moram reći i da će se u Bedekovčini održati i premijera naše nove predstave 'Pokopaj me nježno' – rekao je Kerekeš.

Inicijativu je na press konferenciji podržao i župan Željko Kolar. – Čestitam Darku Banu što je krenuo s projektom i što je izabrao Kerekesh teatar. Mi smo destinacija koja se turizmom bavi 365 dana u godini i vrlo je važno dati dodatne sadržaje, ne samo stanovnicima naše županije, nego i turistima – rekao je Kolar dodajući da je uvjeren kako će predstave biti rasprodane. – Mi ćemo i gostima u hotelima dati obavijest da se održava Ljeto na Bajerima, a i naša Turistička zajednica promovirat će manifestaciju – istaknuo je župan.

Manifestacija će započeti 2. srpnja predstavom 'Skupština', a nastavit će se 16. srpnja uz predstavu 'Ufuraj se i pukni'. Slijede predstave 'Sve u tri..' 30. srpnja, 'Dimnjačar' 13. kolovoza te premijerno 'Pokopaj me nježno' 27. kolovoza. Sve predstave počinju u 21 sat, a karte po cijeni od 30 kuna moći će se kupiti u pretprodaji u Caffe baru CENTAR PUB, Caffe baru TOMARO, Bistrou Lilly i Općini Bedekovčina te dva sata prije predstave.

Izvor:zagorje.com