Najave

NK Inkop Poznanovec proslavio naslov prvaka 1. županijske nogometne lige

NK "INKOP" krenuo je u natjecateljsku sezonu 2016/2017 sa željom da se pozicionira u sredini tablice te da bez nekih stresova da plovi natjecanjem. Ne baš sjajni rezultati u pripremnim utakmicama sugerirali su nam da ne trebamo stavljati preveliki imperativ pred momke i stručni stožer u smislu borbe za vrh ali da treba napraviti sve da se ne dovedemo u nezavidnu poziciju oko opstanka. Međutim, nakon odličnih rezultata u prvim kolima natjecanja vidjelo su se trener i ekipa dobro ukomponirali te da je ista spremna i za puno veće domete od željenih. Cijeli jesenski dio prvenstva odigrali smo na visokom nivou te smo bez nekih većih kikseva došli do situacije da u zadnjem jesenskom kolu igramo sa izravnim konkurentom za naslov. Ekipu NK "ZAGOREC" iz Velikog Trgovišća smo zasluženo pobijedili te suvereno osvojili jesenski dio prvenstva sa prednošću od 4 boda više od drugoplasiranog. Nakon osvajanja jesenskog dijela došlo je do promjene trenera. Napustio nas je Tomica Vincelj pa smo bili prisiljeni dovesti novog trenera. Odluka je pala na Roberta Varjačića te se ista pokazala ispravnom.
Na početku proljenog dijela imali smo šarenih rezultat. Na domaćem terenu smo neželjeno izgubili neke bodove od najbližih pratitelja ali smo zato vani dobivali ekipe slabije od nas a koje su zaustavljale naše konkurente tako da tokom cijelog proljeća nismo ni u jednom trenutku spali sa vodećeg mjesta na prvenstvenoj ljesvici. U predzadnjem kolu proljetnog dijela osigurali smo naslov prvaka I ŽNL NSKZŽ.

U prilog zaključku da smo zasluženo bili najbolji govori i to da smo na ljestvici na 3. mjestu po broju datih golova sa 47 istih a na ljestvici primljeni smo na 13. mjestu sa 25 primljenih golova. Uz naslov prvaka imamo i najboljeg strijelca lige Lajšić Davora sa 19 postignutih golova.

Igrači koji su nastupali za NK "INKOP" u natjecateljskoj sezoni 2016./2017.

Lovro Mikinac

Branimir Adžić
Bojan Jurec

Alojz Šaronja

Jurica Draganić

Marko Benčić

Ivica Oršolić

Dominik Mlinarić

Matija Mutak

Mario Mutak

Josip Moštak

Jurica Vučković

Zoran Potočki

Matija Šoprek

Jakuš Robert

Jakuš Alan

Jakuš Vedran

Nikola Jakopec

Davor Lajšić

Jasmin Smrekar

Roberto Petaj

Denis Novosel (jesenski dio)

Filip Žigovečki

Horvatinčić Antonio

Dalibor Kaplić

Mihael Sajko

Marko Bedić

Matija Gregurić

Treneri: Tomica Vincelj - jesenski dio

Robert Varjačić - proljetni dio

Tajnik kluba -Zoran Pozaić