Najave

Branitelji iz Jarmine posjetili Bedekovčinu

Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Jarmina su u nedjelju, 1. listopada 2017. godine, posjetili Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina na prostorima Bedekovčanskih jezera u Bedekovčini.

Druženje branitelja iz Bedekovčine i Jarmine održan je u sklopu projekta Suradnja među braniteljskim udrugama Krapinsko-zagorske i Vukovarsko-srijemske županije. Zamjenik županaAnđelko Ferek-Jambrek je gostima iz Jarmine poželio dobrodošlicu u Krpainsko-zagorsku županiju „Vaši su preci igrom slučaja iz Zagorja otišli u Jarminu, no vrata Zagorja Vam uvijek ostaju otvorena“ rekao je zamjenik župana te pohvalio izvrsnu suradnju Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Jarmina s braniteljskim udrugama iz Krapinsko-zagorske županije. Želje za nastavkom tradicije druženje branitelje iz Bedekovčine i Jarmine uputio je načelnik Bedekovčine Darko Ban, a sve prisutne je u ime organizatora pozdravio i predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina Stjepan Sovec.

Na susretu je bilo stotinjak sudionika – branitelji iz Jarmine sa članovima obitelji te branitelji iz Bedekovčine i drugih dijelova Krapinsko-zagorske županije. 

Izvor:KZŽ