Dana 12.04.2019. godine u Vatrogasnom domu u Bedekovčini održana je 22.redovna izvještajna skupština UDIVDR Bedekovčine.

Pročitana su sva izvješća (financijsko, radu Udruge za 2018. godinu, nadzornog odbora) koja su jednoglasno od članova Udruge prihvaćena.

Tajnik Stjepan Jaković upoznao je članove sa financijskim i planom rada za 2019. godinu, te napomenuo da su u tijeku natječaji, a Udruga se prijavila na njih sveukupno 6.

Financijski i plan rada za 2019. godinu prihvaćen je na skupštini 30.12.2018. godini.

Na Skupštinu su se odazvale delegacije UJSP Baruni, UHLB PTSP KZŽ, Zlatni vitezovi iz Rugvice, UDVDR Jarmine, UHDDR KZŽ, Tigrovi, UHB Sveti Juraj iz Gornje Stubice, UDVDR ogranak Zabok, kuburaška udruga Tri kralja iz Jakovlja, predsjednik vatrogasne zajednice Bedekovčina gosp.Željko Odak, zamjenik načelnika gosp. Janko Buzjak i zamjenik župana KZŽ Anđelko Ferek Jambrek.

Predsjednik UHDDR Krapinsko zagorske županije gosp. Mario Draganić prezentirao je ESF projekt “MREŽA PODRŠKE HRVATSKIM BRANITELJIMA I STRADALNICIMA DOMOVINSKOG RATA” gdje će se i uključiti i UDIVDR Bedekovčina.