U nedjelju, 25. veljače, u Sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina održan je humanitarni koncert „Svatko ima svoju priču” na kojem se okupilo više od tisuću ljudi, a sve u cilju pružanja pomoći devetogodišnjem dječaku imenom Karlo Groš.

Težak životni put za malog Karla počinje odmah po rođenju. Karlo je rođen sa samo sedam mjeseci, a već je kao novorođenče dobio sepsu te je bio oživljavan pet puta. Danas ovaj nadasve hrabar dječak ima nekoliko dijagnoza te ne može jesti krutu hranu i još uvijek mora nositi pelene. Dječak pohađa Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, ima još dva brata, a za njih se brine samohrana majka.

Upravo ova teška životna priča, ali ispunjena ljubavlju i hrabrošću malog Karla, njegove majke ali i cijele obitelji potakla je djevojke iz bedekovčanskog ogranka Zagorske lige protiv raka „Svatko ima svoju priču” i Folklorni ansambl „Žuna” na organizaciju ovog, hvalevrijednog,  humanitarnog koncerta.

Nastupili su brojni izvođači, a koncert je zaista imao veliku posjećenost. Mnogi navode kako je Bedekovčina ponovno pokazala svoje plemenito srce.

Ovom prilikom pohvaljujemo organizatore koncerta na uloženom trudu i odličnoj organizaciji, a osobito na njihovom plemenitom srcu.

Ovim putem pozivamo sve one koji imaju mogućnosti, da u skladu s istima pomognu i budu jedan od razloga za brigu manje malog Karla.
Donaciju možete uplatiti do 04.ožujka 2018. na broj računa: HR3023600001502267833.