Bivši Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić na poziv općinskog načelnika Darka Bana posjetio je Općinu Bedekovčina.
Prilikom posjete g. Mesića održan je radni sastanak na kojem se razgovaralo o razvoju održivog i konkurentnog gospodarstva na području Općine Bedekovčina te mogućnostima i uvjetima za ulaganje poduzetnika i pokretanja poslovanja na području Općine.
Tim ciljem, kroz prezentaciju, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Bedekovčina Sandra Vorih upoznala je g. Mesića te njegove najbliže suradnike s općim podacima o Općini Bedekovčina i informacijama relevantnim za tematiku sastanka.
Posebni naglasak bio je na projektu revitalizacije Bedekovčanskih jezera te mogućnostima realizacije navedenog projekta uz ulaganja privatnih investitora.
Bivši Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić oduševio se predstavljenim, a osobito prirodnim ljepotama Bedekovčanskih jezera te će već kod prvog posjeta svojim kolegama i suradnicima predstaviti projekt revitalizacije Bedekovčanskih jezera te poduzeti aktivnosti privlačenja investitora u Općinu Bedekovčina.
Sastanku je prisustvovao i Predsjednik Saveza antifašističkih boraca, Franjo Habulin.