Drage učenice i učenici, dragi roditelji, učitelji i profesori,
danas nam je započela nova školska godina u kojoj vas očekuju nova znanja, iskustva i vještine te nova prijateljstva i zasigurno puno veselja. No isto tako, ova školska godina, pred vas postavlja nove izazove i specifične okolnosti organizacije nastave. Sigurni smo da ćete zajedno, djelujući kao tim, a uz pridržavanje svih epidemioloških mjera uspješno prebroditi sve izazove.
Vjerujemo da će Vas novi izazovi motivirati da budete ustrajniji i uspješniji te vam želimo sretan početak nove školske 2020./2021. godine!
Posebnu dobrodošlicu upućujemo dragim našim prvašićima. Želimo da im prvi koraci u školski svijet budu ispunjeni radošću i zadovoljstvom, želimo im puno uspjeha, lijepih trenutaka i usvojenog znanja koje će mudro koristiti u svojem životnom putovanju.
Puno uspjeha, snage i strpljenja u novoj školskoj ali i pedagoškoj godini, želimo roditeljima, učiteljima, profesorima, ravnateljima ustanova, odgajateljicama te svim zaposlenima u odgojno-obrazovnom sustavu, a ovim putem upućujemo im posebnu zahvalnost za svaki trenutak koji ulažu u našu djecu i njihov uspjeh.
Ovim putem želimo napomenuti da je Općina Bedekovčina i ove godine zajedno s Krapinsko-zagorskom županijom financirala nabavu radnih bilježnica za obvezne i izborne predmete za učenike osnovnih škola na području Općine Bedekovčina, svaka u 50%-tnom iznosu, a povrh toga Općina je u cijelosti financirala i nabavu radnog materijala za tehničku kulturu, likovne mape i potrebne atlase.
I za kraj, još jednom naglašavamo da je odgovorno ponašanje i međusobna suradnja ključ uspjeha u novonastaloj situaciji uzrokovanoj epidemijom COVID-19.
OPĆINSKI NAČELNIK, Darko Ban
ZAMJENIK NAČELNIKA, Janko Buzjak
PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA, Željko Novosel