Povjerenstvo za priznanja Krapinsko-zagorske županije na čelu s predsjednicom Vlastom Hubicki jednoglasno je odlučilo koga će predložiti Županijskoj skupštini za dodjelu županijskih priznanja.

Kao predložena Za Povelju Krapinsko-zagorske županije nalazi se i Diana Franke iz Kickboxing klub „Zmaj” Bedekovčina, a koju je za isto predložio načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban.

Diana Franke svoj prvi nastup na natjecanjima imala je na Otvorenom kickboxing kupu u Slunju 14. travnja 2012. godine, a svoju prvu državnu titulu osvojila je 9. ožujka 2013.g. na državnom prvenstvu u Slavonskom Brodu u disciplini full contact za juniorke do 60 kg, pri tome je odmah i proglašena najboljom „fullašicom“ prvenstva.

Od te 2013. godine pa do danas osvojila je čak 12 tituli državnih prvakinja, pri tome dva puta i titulu K1 prvakinje-najtežoj kickboxing disciplini. Jednako tako, sedam puta je bila osvajačica Europskog kupa, te je 2014.g. bila proglašena i najboljom kick lightašicom europskog kupa. Osvojila je 2014.g. i dvije bronce na Svjetskom kupu u Italiji. Spomena vrijedno je i njezinih šest osvajanja „Croatia opena“, kao i sedam osvojenih, vrlo zahtjevnog, „Slovenia opena“.

Prema statistici nacionalnog saveza od 2013. do danas nastupala je na 33 natjecanja i odradila 84 mečeva s omjerom od 69 pobjeda i 15 poraza. No, kada se tome dodaju nastupi na Slovenia openu te svjetskom i europskom kupu, koji nisu u toj evidenciji, brojka poraste na 50 natjecanja, sa 133 službenih borbi, omjerom od 103 pobjede i 30 poraza.

Diana je prema statistici HKBS-a, već šestu godinu u nizu PRVA „kicklightašica“ Hrvatske u konkurenciji 2674 natjecatelja, jednako tako je 16. u light contactu u konkurenciji 2342 natjecatelja te 45. u K1 u konkurenciji 824 natjecatelja.

Prošle 2018. godine je uz osvajanje dva „pojasa“ na Europskom kupu u Karlovcu, odradila svoje najbolje borbe u kick lightu, nanizavši pobjede protiv pet Mađarica i jednom Talijankom. Ove godine je ponovila taj uspjeh. U prošloj sezoni se okitila naslovom državne prvakinje u kick lightu kao i titulom viceprvakinje u K1.

U izboru najboljih sportaša Sportske zajednica Krapinsko-zagorske županije 2015.g. bila je druga seniorka, 2016.g. PRVA seniorka, a 2017. i 18.g. treća seniorka županije.