Povodom obilježavanja Dana državnosti, dana 24.06.2018. godine, u organizaciji UDIVDR Bedekovčina, održane su 18. športske igre branitelja. Na igrama su sudjelovale 22 braniteljske Udruge iz Krapinsko-zagorske ,Karlovačke , Vukovarsko-srijemske i Zagrebačke županije.

Takmičilo se u pet disciplina, streljaštvu, visećoj kuglani, belotu, pripremanju kotlića i u već tradicionalnom 18.Kupu u lovu ribe na plovak.

Pobjednici po disciplinama su bili: u kotliću UDIVDR Bedekovčina, belotu Zlatni vitezovi iz Rugvice, streljaštvu UDIVDR ogranak Donja Stubica, viseća kuglana UDIVDR Bedekovčina, a u lovu ribe na plova kuburaška Udruga Grof Kulmer iz Zaboka.

Sveukupni pobjednici igara su UDIVDR Bedekovčina koja je osvojila prijelazni pehar.

Igre su održane pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Općine Bedekovčine, a otvorio ih je  Načelnik Općine Bedekovčina  Darko Ban.

Predsjednik UDIVDR Bedekovčina  Stjepan Sovec  i načelnik Darko Ban pozdravili  su nazočne branitelje i goste, čestitali im Dan državnosti,te im zaželjeli da se ugodno osjećaju u Bedekovčini.

Delegacije braniteljski udruga s načelnikom i zamjenikom načelnika položili su vijence i zapalili lampione kod spomenika u Bedekovčini. Posebna zahvala  svima onima koji su na bilo koji način  pomogli pri organizaciji športskih igara.

ZAJEDNO U RATU,ZAJEDNO U MIRU!