Izložba slika članova likovne sekcije Udruge Magdalenić

03. prosinca 2017. održana je izložba slika članova likovne sekcije Udruge Magdalenić iz Bedekovčine. Izložba je održana u Osnovnoj školi Bedekovčina a u sklopu programa obilježavanja Dana Općine Bedekovčina.
Slike su prezentirane u tehnici ulje na platnu i akvarel.
Izložbu je otvorio zamjenik načelnika Općine Bedekovčina g. Janko Buzjak, a u svojstvu domaćina sve nazočne pozdravio je predsjednik Udruge Magdalenić g. Ivan Meštrović, ujedno im zaželjevši i dobrodošlicu uz ugodan provod. Izložbi je također u svojstvu domaćina nazočio i prof. Ivan Paradi, ravnatelj Osnovne škole Bedekovčina, a za vođenje programa bila je zadužena mlada i simpatična voditeljica Lucija Meštrović.
U glazbenom programu nastupila je muška pjevačka udruga Magdalenić s tri pjesme „a capella“ i s dvije pjesme uz muzičku pratnju, a s KUD-om Bedekovčina su izveli jednu zajedničku pjesmu. KUD Bedekovčina je kao gost također otpjevao dvije svoje pjesme. U programu je još nastupila i dječja vokalna skupina iz Osnovne škole Bedekovčina u izvedbi tri pjesme, pod vodstvom profesorice Ivane Tomašković.
Nakon razgledanja izložbe, prisutni su nastavili međusobno druženje uz mali domjenak, muziku i pjesmu.