U subotu 14.04.2018.g., je u Opatiji  održan drugi ciklus državnih kickboxing prvenstava i to u tatami disciplinama: pointfighting za starije kadete, light contact za juniore i kick light za seniore, te ring opciji: low kick za juniore.

Izvršni organizator prvenstva su bili KBK „Opatija Fight Club“ i HKBS.

Sudjelovalo je ukupno 265 natjecatelja iz 60 kickboxing klubova.

KBK „Zmaj” Bedekovčina nastupao je s šest natjecatelja. Naši zmajevi su u jakoj, zahtjevnoj i borbenoj konkurenciji osvojili četiri odličja, od čega tri zlata i titule državnih prvaka te jedno srebro.

Diana Franke je osvojila državno prvenstvo u kick lightu za seniorke do 65 kg, naš Stjepan Sedak se okitio titulom državnog prvaka u light contactu za juniore do 57 kg, a Ivan Bertić je osvojio zlato u light contactu za juniore do 84 kg. Ivan Sovec je bio srebreni u kick lightu za seniore do 74 kg. Ana Sovec je zauzela peto mjesto u pointfightingu za starije kadetkinje do 50 kg, Valentin Pozaić je bio peti u kick lightu za seniore do 79 kg.

U sveukupnom zbroju rezultata KBK „Zmaj” Bedekovčina je po učinkovitosti s osvojenih tri zlata i srebrom, u konkurenciji 60 kluba sudionika šesti klub prvenstva, a u disciplini light contacta treći klub prvenstva.