U cilju redovne komunikacije s građanima te pružanju potrebne pomoći najugroženijima, Stožer civilne zaštite Općine Bedekovčina osigurao je kontakt telefone i e-mail.

Kontakt telefoni:

– 049/213-963; 049/213-040 (ponedjeljak – petak 7,00h do 15,00h)
– 098/378-222; 098/250-259 (ponedjeljak – nedjelja)

E-mail:
scz@bedekovcina.hr

Članovi Stožera svakodnevno su na terenu te pomažu svima kojima je pomoć potrebna. Zaštitna sredstva (maske, dezinfekcijska sredstva) osigurana su za gerontodomaćice u sklopu projekta MIPOS i za Crveni križ Zabok koji pomažu starijima i nemoćnima. Za starije i nemoćne koji ne mogu obaviti kupnju prehrambenih proizvoda, osigurane su pokretne trgovine.

Molimo sve građane da se, ukoliko im je potrebna pomoć ili u svojoj blizini imaju nekog kome je potrebna pomoć, jave Stožeru civilne zaštite Općine Bedekovčina putem prethodno navedenih kontakata.

Apeliramo na građane i pozivamo da prate objave nadležnih tijela, da se pridržavaju svih aktualnih Odluka, preporuka i uputa te ponašaju društveno odgovorno.

Također pozivamo na praćenje službenih objava Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/priopcen/koronavirus-najnoviji-podatci/) i Stožera civilne zaštite RH (https://civilna-zastita.gov.hr/).