U sklopu manifestacije “Ljeto na Bajerima” u subotu, 20. srpnja u 20,00h na Bedekovčanska jezera dolazi KUD Pregrada s komedijom “Škrtec”.

Predstava Škrtec je adaptacija Molierovog Škrtca, a ima specifično obilježje kajkavskog suvremenog života gdje glavni lik razloge svoje škrtosti crpi u neimaštini pa stoga planira jeftino udati kćer i oženiti sina, dok njegova obitelj i ukućani nastoje izbjeći svoju sudbinu.

Na Smotri dramskih amatera KZŽ, za ulogu Škrtca – Imbru, Zdravko Halamić proglašen je najboljim glavnim glumcem, a najboljim sporednim glumcem proglašen je Hrvoje Bolfek koji igra ulogu upravitelja Juliusa.

Dođite i uživajte u predstavi i prirodnim ljepotama Bedekovčanskih jezera, očekuje Vas urnebesna komedija, te pregršt smijeha!

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn prodaju se u Općini Bedekovčina, Komunalnom Bedekovčina, Općinskoj knjižnici i čitaonici Bedekovčina, Caffe baru Centar pub i Caffe baru Mućke.
Ulaznice će se prodavati i od 19:00 sati na ulazu na dan predstave.

U slučaju lošeg vremena, predstava će igrati u Osnovnoj školi Bedekovčina.

Manifestaciju organiziraju Općina Bedekovčina u suradnji s Povjerenstvom za kulturu Općine Bedekovčina, Bedekovčanska udruga mladih i TZP Srce Zagorja uz podršku Krapinsko – zagorske županije.