Nakon prekrasnog nedjeljnog druženja s pjesnicima i uživanja u poeziji pod zvijezdama, u sklopu programa Ljeta na Bajerima ovu nedjelju, 29. kolovoza, očekuje nas kazališna predstava “Prvi muževi bacaju se u vodu.”

Jedan od najizvođenijih suvremenih hrvatskih komediografa Matko Elezović u najnovijoj komediji „Prvi muževi bacaju se u vodu “ ponovo preispituje muško ženske ljubavne odnose. Likovi žena iz različitih geografskih i socijalnih sredina duhovito i direktno demaskiraju preuzete obrasce u kojima iza svakog uspješnog, manje uspješnog i potpuno neuspješnog muškarca stoji žena.

Predstava počinje u 20:00h, a zbog najave lošeg vremena održat će se u Osnovnoj školi Bedekovčina.

Ulaz je slobodan uz predočenje ulaznica koje se besplatno mogu podići u Općini Bedekovčina od ponedjeljka do petka od 7,00 do 15,00h te u Općinskoj knjižnici i čitaonici Bedekovčina ponedjeljak i srijedu od 11,00 do 19,00h, utorak i četvrtak od 8,00 do 16,00h te petak od 8,00 do 13,00h.

Dođite i zabavite se uz duhovitu komediju koja progovara o vječitoj temi muško-ženskih odnosa.

Događanje će se održati u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama te je sukladno navedenome broj ulaznica limitiran.