AK Kebel ovom će utrkom ujedno i obilježiti 770. rođendan Kebla.

Auto klub Kebel na čelu s Miroslavom Grošem, u nedjelju 07. listopada organizira još jedan u nizu auto-moto spektakla na odličnoj stazi u Keblu s početkom u 12:00 sati.

U Keblu svi dođu na svoje. Vozače čeka zanimljiva i zahtjevna staza, a gledatelji, koji dolaze u velikom broju osim u utrci uživaju i u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, ali i zabavnom programu.

Pošto je utrka posljednja u ovogodišnjem kalendaru Prvenstva Zagorja u off road disciplinama očekuje nas vrlo uzbudljive utrke, jer u mnogim disciplinama još nije riješeno pitanje prvaka, pa će rampa u Keblu zasigurno biti puna. Uz utrke autocrosa, motokrosa i quadova, na svoje će doći i vozači bugya, mopeda, pa čak i bickla. Program na kebelskoj ljepotici voditi će naš poznati glumac Adam Končić.

AK Kebel ovom će utrkom ujedno i obilježiti 770. rođendan Kebla. Prema nekim podacima Kebel (Custrum Cubul) spominje se još od početka stoljeća, no prvi pisani dokument seže iz 1248. godine, pa će tako članovi ovog kluba na sebi svojstven način obilježiti ovaj vrijedan jubilej.

izvor: www.zagorje.com