Obavještavamo cijenjene korisnike da će, sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske Vlade RH o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, knjižnica započeti s radom 27. travnja 2020. s prilagođenim radnim vremenom i ograničenim uvjetima rada.

Knjižnica će raditi u sljedećim terminima:
PON/SRI: 10,00-17,00 h
UTO/ČET/PET: 8-15,00 h

Korisnicima će biti omogućeno vraćanje i posudba knjižne građe na ulazu u knjižnicu bez ulaženja u prostor knjižnice.
Ostale usluge za korisnike kao što su kopiranje/skeniranje u prvom razdoblju nećemo provoditi. Također za prvo vrijeme nećemo naplaćivati zakasninu, te naplatu obnove članstva.

Apeliramo na korisnike da nas kontaktiraju putem telefona na broj: 049 213-656 ili mail-a: knjiznica.bedekovcina@gmail.com te rezerviraju knjižnu građu kako bi skratili vrijeme traženja i stvaranja gužvi. Preko on-line kataloga knjižnice https://library.foi.hr/lib/99 možete pretraživati knjižnu građu i vidjeti dostupnost iste.

Djelatnice će u potpunosti provoditi mjere vezane uz knjižnu građu prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te i vas molimo da se pridržavate preporučenih higijenskih mjera i poštujete socijalnu distancu.

Knjižnicna stanica Brestovec Orehovički do daljnjega neće raditi.