Općina Bedekovčina tradicionalno  svake godine   dodjeljuje prigodne nagrade    učenicima  osnovnih i srednjih  škola s prebivalištem  na području  Općine  Bedekovčina  koji su  sve razrede završili  s odličnim uspjehom ili  su  osvojili pojedinačne     nagrade  (prvu, drugu ili  treću nagradu) na   pojedinačnom  županijskom ili   državnom natjecanju.

Stoga se pozivaju učenici  koji  imaju prebivalište na području  Općine Bedekovčina  a završili su  sve razrede srednje  škole  s odličnim uspjehom u srednjim  školama  koje su van područja Krapinsko zagorske županije  ili  osvojili pojedinačne  nagrade  na natjecanjima  u  školskoj godini  2021/2022., da se jave  u  Općinu Bedekovčina    kako bi i oni  bili pozvani  na svečani prijem   u Općinu Bedekovčina.  Svečani prijem  za  srednjoškolce  i njihove razrednike i mentore organizira  se u subotu   01. listopada  2022. godine  u 90:00 sati u prostorijama Općine Bedekovčina.

Učenici  koji su završili  sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom   trebaju priložiti  svjedodžbe svih  razreda srednje škole ili priložiti dokaz da su osvojili  nagrade  na natjecanjima u    2021. /2022. školskoj  godini.