Brojni mališani s velikim su veseljem laštili svoje čizmice te s još većim nestrpljenjem iščekivali dolazak njihovog zaštitnika, Svetog Nikole. Prilikom svog obilaska dobre djece, ovaj se dobro poznati svetac zaustavio i u Srednjoj školi Bedekovčina, gdje ga je dočekalo mnoštvo mališana.

Naime, upravo je u tamošnjoj sportskoj dvorani u utorak upriličeno obilježavanje blagdana Svetog Nikole, a uz prigodan dječji program Općina Bedekovčina za svoje je najmlađe pripremila i prigodne darove.

Radosti i uzbuđenja među djecom nije manjkalo, a upravo je to prema riječima načelnika Bedekovčine, Darka Bana bio cilj događanja.

– Pred nama su najljepši i najveseliji dani u godini, dani darivanja i opuštenog druženja, a najljepše od svega je darivati one najmlađe i najsretniji smo kada vidimo smiješak na njihovim licima. Briga za našu djecu uvijek će biti prioritet u Bedekovčini i drago mi je što smo prigodnim druženjem i slatkim darovima uspjeli razveseliti naše male mještane – rekao je načelnik Ban.