U prostorijama Općine Bedekovčina u Bedekovčini prošle je subote 8. svibnja održan sastanak Organizacijskog odbora manifestacije/kulturnog festivala Susret riječi, Bedekovčina 2021., koja će se od 17. do 19. rujna održati u više gradova i mjesta u Hrvatskom zagorju, od Bedekovčine do Krapine, Klanjca i Velikog Tabora.
Nazočni su bili članovi Odbora Elvira Belošević, Lana Derkač, Matea Filko, Marija Lamot, Neva Lukić, Nina Romić, Davor Šalat i Ivan Herceg te predstavnici Općine na čelu s načelnikom Darkom Banom.
Načelnik Ban zahvalio je svima prisutnima na trudu i kreativnoj energiji uloženoj u organizaciju Susreta riječi te obećao financijsku i tehničku podršku Općine u realizaciji priredbe. Nakon toga, u uvodnom izlaganju, kreativni voditelj Susreta Ivan Herceg izložio je prijedlog programa za sva tri dana te je uslijedila rasprava o sudionicima, mjestima održavanja i satnici.
Program, u koji će biti uključeni poznati hrvatski književnici, ali i domaći iz Zagorja, glazbenici, glumci, fotografi… uspješno je usuglašen, a dogovoreno je da se nakon završnog pregleda dostavi svim sudionicima te u lipnju i usvoji kako bi bio spreman za medijsku prezentaciju.