Općina Bedekovčina održala je tradicionalni svečani prijem prigodom uručenja nagrada učenicima s područja Općine Bedekovčina koji su završili svih osam razreda osnovne škole s odličnim uspjehom, sva četiri  (tri) razreda srednje škole s odličnim uspjehom ili osvojili prvu, drugu ili treću nagradu na županijskom ili državnom natjecanju.

Ovaj prijem je dugogodišnja tradicija Općine Bedekovčina, a održava se kako bi djecu nagradili za njihov trud, ustrajnost i predanost svojim obavezama.

Ove godine sa sjajnom generacijom djece posebno se istaknula Osnovna škola Bedekovčina zbog čega je načelnik pohvalio rad i trud mentora i ravnatelja koji su doprinijeli takvim rezultatima.

Nagrađena su ukupno 34 učenika, 25 osnovnoškolaca i 9 srednjoškolaca koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom ili osvojili prvo, drugo ili treće mjesto na županijskom ili državnom natjecanju. Novčanu nagradu u iznosu od 300,00 kn te ovogodišnji zbornik “Susret riječi” učenicima je uručio načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban.

Općinski načelnik tom je prilikom poručio učenicima kako se svaki njihov uspjeh vrednuje te kako učenike treba potaknuti da i dalje vrijedno sakupljaju znanje i usavršavaju se u području za koji su sami iskazali interes.