Općina Bedekovčina organizirala je edukativnu radionicu za udruge o pravilnom prijavljivanju i dokumentaciji Javnog natječaja za financiranje programa/projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Općine Bedekovčina u 2020. godini te pravilnom podnošenju izvještaja o provedbi projekata/programa.

Edukativnu radionicu vodile su pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Iva Gorički Ban, mag.polit. i viša stručna suradnica za financijske i ekonomske poslove Marina Markuš, dpl.oec. Na radionici su sudjelovali savjesni predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina, udruge “Magdalenić” i KUD-a Bedekovčina.

Svi potrebni prijavni obrasci, informacije i prezentacije s radionice nalaze se na mrežnim stranicama Općine Bedekovčina, https://www.bedekovcina.hr/natjecaji-2/

Ukupna vrijednost Javnog natječaja iznosi 180.000,00 kn u 5 prioritetnih područja: kultura, poljoprivreda i gospodarstvo, promicanje vrijednosti Domovinskog rata, socijalno uključivanje i integracija i zaštita od nasilja u obitelji te rad s djecom i mladima.

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, a rok za podnošenje prijava je 26. veljače 2020. godine.