S obzirom na to da službenici Općine svakodnevno zaprimaju veliki broj zahtjeva za propusnicama, a kako bi se proces s izdavanjem istih ubrzao, Općina Bedekovčina od danas u funkciju je stavila web aplikaciju za izdavanje propusnica.

Svi kojima je potrebna propusnica zbog vitalnih obiteljskih razloga, njege i pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, odnosno kupnje hrane i osnovnih potrepština, a imaju prebivalište na području Općine Bedekovčina, od danas zahtjev mogu ispuniti i online putem priložene poveznice https://www.bedekovcina.hr/zahtjev-za-izdavanje-propusnice/

Podsjećamo da obrazac zahtjeva možete dostaviti i na e-mail adresu info@bedekovcina.hr ili u za to predviđenu kutiju, koja se nalazi u hodniku zgrade Općine, na adresi Trg Ante Starčevića 4, Bedekovčina. Zahtjev je moguće podnijeti i telefonski na broj 049/213-963 ili 049/213-040.

Obrazac zahtjeva možete pronaći na web stranici Općine,
https://www.bedekovcina.hr/upute-za-izdavanje-propusnica-u…/

Ukoliko zahtjev podnosite osobno molimo da se pridržavate svih propisanih protuepidemijskih mjera.

Po odobrenju zahtjeva i izdavanju propusnice o istome ćete biti obaviješteni putem kontakta koje ste naveli u zahtjevu.

Napominjemo da za kretanje unutar Općine Bedekovčina nije potrebna propusnica, već samo ukoliko putujete u druge općine ili gradove.

U slučaju odlaska na posao izvan Općine Bedekovčina propusnicu izdaje Vaš poslodavac, a u slučaju zdravstvenih razloga propusnicu izdaje Vaš liječnik obiteljske medicine.

Općinski Stožer izdaje samo neophodne i nužne propusnice za razloge iz svoje nadležnosti te ih ne izdaje osobama u samoizolaciji. Ističemo da ne zloupotrebljavate mogućnost izdavanja propusnica jer time sebe izlažete materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Zbog velikog broja pristiglih zahtjeva za propusnice te procedure provjere koju svaki zahtjev mora proći, molimo građane za strpljenje i razumijevanje. Također, napominjemo da se zahtjevi obrađuju temeljem kriterija prioriteta.

Zahtjevi se od strane službenika zaprimaju i obrađuju od ponedjeljka do petka od 7,00h do 15,00h. Sve informacije vezane uz propusnice mogu se dobiti na broj telefona 049/ 213-963 ili 049/213-040 te putem mail-a: info@bedekovcina.hr od 7,00 do 15,00h.

Molimo građane da budu odgovorni, da brinu za sebe i druge te da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera.