Danas je devetogodišnji, ali izuzetno hrabar dječak imenom Karlo Groš posjetio načelnika Općine Bedekovčina Darka Bana.

Nakon uspješnog i nadasve hvalevrijednog humanitarnog koncerta „Svatko ima svoju priču“ organiziranog u cilju pružanja pomoći malom Karlu, Karlo je sa svojom hrabrom majom posjetio načelnika Općine Bedekovčina kako bi ga pobliže upoznali sa problematikom i životnom borbom koju svaki dan iznova proživljavaju.

Težak životni put za malog Karla počinje odmah po rođenju. Karlo je rođen sa samo sedam mjeseci, a već je kao novorođenče dobio sepsu te je bio oživljavan pet puta. Danas ovaj nadasve hrabar dječak ima nekoliko dijagnoza te ne može jesti krutu hranu i još uvijek mora nositi pelene. Karlo pohađa Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, ima još dva brata, a za njih se brine samohrana majka.

Prilikom posjete i razgledavanja načelnikovog ureda, Karlu se svidio vlakić kojeg je načelnik imao u svom ormaru. Kako bi ga razveselio, načelnik Općine Bedekovčina darovao je malom Karlu vlakić, a njegovoj majci, koja se hrabro i predano brine za malog Karla, donirao je 2.000,00 kuna kako bi olakšao svakodnevne životne bitke u cilju da malom Karlu osigura sve potrebe te pruži sretno djetinjstvo.

Ovim putem pozivamo sve one koji imaju mogućnosti, da u skladu s istima pomognu i budu jedan od razloga za brigu manje malog Karla.
Donaciju možete uplatiti do 04.ožujka 2018. na broj računa: HR3023600001502267833