U  subotu 02.11.2019..g., je u Zagorju Ob Savi, Slovenija, održan 36. Slovenia open „Zagorje 2019.“ u  disciplinama pointfighting za sve dobne skupine, te light contactu i kick light za starije kadete i juniore/seniore.

Izvršni organizator turnira je bio je domaći Pon-do-kwan klub „Zagorje“ i Slovenski kickboxing savez. Sudjelovalo je 442 natjecatelja iz 67 kluba iz 6 država.

Nakon odrađenih četiri ciklusa državnih prvenstava i velikog Europskog kupa u prvom polugodištu, te po završetku Europskog prvenstva u Mađarskoj te Svjetskog prvenstva u Sarajevu, pred nama su dva međunarodna kupa na kojima redovito i ciljano nastupamo, ovaj „Slovenia open“ te za tjedan dana „Kutina open“.

Naš klub je ove godine u Sloveniji nastupao s tri natjecatelja u ukupno 5 startnih disciplina: u light contactu za starije kadete i juniore/seniore- Elena Ljubek i Ivan Bertić, a u kick lightu za starije kadete i juniore/seniore- Elena Ljubek; Stjepan Sedak i Ivan Bertić, koji su u izuzetno jakoj konkurenciji izborili tri finala, te osvojili tri zlata i dvije bronce.

LIGHT CONTACT

  • Kategorija starije kadetkinje, do 50 kg, 3.mj. ELENA LJUBEK
  • Kategorija juniora/seniora, do 84 kg, 1.mj. IVAN BERTIĆ

KICK LIGHT

  • Kategorija starije kadetkinje, do 50 kg, 1.mj. ELENA LJUBEK
  • Kategorija stariji juniora/seniora, do 57 kg, 3.mj. STJEPAN SEDAK
  • Kategorija juniora/seniora, do 84 kg, 1.mj. IVAN BERTIĆ