Poštovani,

srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjiga “Početna nit” i “Kuća slomljenih lutaka” autorice Vladimire Becić koje će se održati u prostoru Općinske knjižnice Bedekovčina u utorak 12.11.2019. u 18 sati. Književnu će večer moderirati Jelena Hrvoj.

Vladimira Becić rođena je 1971. godine. Nakon završetka studija psihologije počela je raditi kao savjetnik za vojnu psihologiju u Ministarstvu obrane RH. Vladimira Becić već duže vrijeme objavljuje prozu. Njezine kratke priče su izašle u više zbornika, neke od njih su nagrađene (na natječaju „Simha Kabiljo“ Židovske kulturne scene Bejahad 2009. godine). Roman „Orsia“ u izdanju Algoritma objavljen je 2013. godine.

Ove godine njezin dugogodišnji projekt skupljanja mitova, legendi i neobičnih događaja s područja Dugog Sela i okolice dobiva prvi stvarni oblik, svoju “Početnu nit”.
“Početna nit” je roman u pričama objavljen u Zavičajnoj biblioteci „Terra sancti Martini”, baziran na stvarnim događajima dokumentiranim u staroj periodici i povijesnim izvorima.

Veselimo se Vašem dolasku!

Djelatnice Općinske knjižnice i čitaonice Bedekovčina