Krapinsko – zagorska županija raspisala je Javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga Krapinsko – zagorske županije u 2018. godini. 

U cilju pravodobnog informiranja poljoprivrednih udruga o uvjetima i kriterijima raspisanog Javnog natječaja, Krapinsko – zagorska županija organizira informativnu prezentaciju u svezi Javnog natječaja za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga Krapinsko- zagorske županije.

Informativna prezentacija u svezi Javnog natječaja za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga otvorena je za sve poljoprivredne udruge s područja Krapinsko – zagorske županije. Svoj dolazak molimo da najavite na broj telefona 049/329-086 ili na e-mail: snjezana.murr@kzz.hr.

Provest će se i informativna prezentacija za potencijalne prijavitelje s područja Općine Bedekovčina na raspisani Javni poziv udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko -zagorske županije te Natječaj za prijavu programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva.

Informativna prezentacija za raspisani Javni poziv udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko -zagorske županije te Natječaj za prijavu programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva, održat će se za potencijalne prijavitelje s područja Općine Bedekovčina. Svoj dolazak molimo da najavite na broj 049/213-963 ili na e-mail: iva@bedekovcina.hr.

Informativne prezentacije održat će se u utorak, 23. siječnja 2018. godine u dvorani Srednje škole Bedekovčina, Gajeva 1, 49221 Bedekovčina s početkom u 18:00 sati.