Općina Bedekovčina u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih provodi projekt „Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini“ čija ukupna vrijednost iznosi 52.000,00 kuna, od čega je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku sufinanciralo 40.000,00 kuna, a Općina Bedekovčina preostali iznos. Vanjski suradnik na projektu je Mreža udruga Zagor. Projektom će se izraditi strateški dokument „Lokalnog programa djelovanja za mlade u Bedekovčini za razdoblje 2018. do 2023. godine“ koji će predstavljati jasan smjer na području politika za mlade, a sve u cilju osnaživanja mladih, savjeta mladih, udruga mladih i za mlade te jedinice lokalne samouprave u svrhu podizanja kvalitete života mladih.

U subotu, 08. rujna, na Bedekovčanskim jezerima održat će se koncert u organizaciji Općine Bedekovčina, Savjeta mladih Općine Bedekovčina i Bedekovčanske udruge mladih s ciljem informiranja mladih i promocije lokalnog programa za mlade na kojem će nas zabavljati Man on the Moof, Pravica, Tvoja mama i Ogenj.

Predstavljanje programa za mlade počet će u 17:30 h na Bedekovčanskim jezerima te pozivamo sve mlade kao i zainteresirane mještanke i mještane da nam se pridruže.