DOKUMENT ZA INTERNETSKO SAVJETOVANJE O NACRTU OPĆEG AKTA
Prijedlog

Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim životinjama te divljim životinjama

 

Općina Bedekovčina
Početak savjetovanja

24. srpnja 2018.

Završetak savjetovanja

7. kolovoza 2018.

 

RAZLOG DONOŠENJA

Zakon o zaštiti životinja („Narodne novine“ broj 102/17) članak 49. stavak 4., članak 51. stavak 5. i članak 62. stavak 5.

Jedinstveni upravni odjel Općine Bedekovčina izradio je Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama.

Sukladno članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama, Općina Bedekovčina provodi javno savjetovanje za Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s Nacrtom prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama, te dobivanja potrebnih mišljenja, primjedbi i prijedloga na predloženu Odluku.

 

 

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 07. kolovoza 2018. godine dostave svoje komentare na Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama putem OBRASCA za savjetovanje na e-mail: iva@bedekovcina.hr, osobno ili pismenim putem na adresu Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina

 

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Općine Bedekovčina.

Ukoliko ne želite da Vaš doprinos bude javno objavljen, molimo Vas da to jasno istaknete pri dostavi obrasca.

Zahvaljujemo na doprinosu u izradi što kvalitetnijeg Nacrta prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama.

Savjetovanje zainteresiranom javnošću