Na nedavno završenom 20. dvoranskom turniru mladeži NSKZŽ u kategoriji kadeta uvjerljivo je slavila ekipa NK Tondach-a iz Bedekovčine. Jedan od najzaslužnijih za osvajanje turnira bio je Nino Mohač, koji je proglašen najboljim igračem turnira u kategoriji kadeta.

Uz titulu najboljeg igrača turnira sa postignutih pet golova, Nino je podijelio i naslov najboljeg strijelca zajedno sa suigračem iz ekipe Tondach-a Filipom Jagarčecom i Martinom Poštekom iz druge ekipe Zagorca iz Krapine.

Najteži ispit pobjednička ekipa imala je u polufinalu gdje je nakon raspucavanja sedmeraca osigurala finale. Najbolji igrač turnira Nino Mohač tek je nakon pete serije bio bolji od suparnika iz prve ekipe NK Zagorca iz Krapine, i na taj način uspio je odvesti svoju ekipu u finale. U samom finalu uvjerljivo je sa 3:1 nadigrana ekipa NK Rudar-a iz Dubrave Zabočke.

Pobjednička ekipa igrala je u sastavu: Nino Mohač, Filip Jagarčec, Dario Kranjčec, Ivan Kolarić, Emanuel Dijanić, Mateo Kunštović, Matija Skozrit, David Jakuš, Manuel Majpruz i Gabrijel Jurina. Ekipu je vodio trener Tomislav Rogan.