Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje i najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike. Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima i prema procjeni Povjerenstva za nagrađivanje, čak 5 odgojno-obrazovnih djelatnika iz Osnovne škole Bedekovčina izabrani su kao jedni od 504 najuspješnija odgojno-obrazovna djelatnika u školskoj godini 2019./2020. !

Izabrani i nagrađeni su učiteljica Melita Ogrinšak, magistra primarne edukacije, učiteljica Marica Celjak, diplomirani teolog, učiteljica Danijela Paradi, prof. biologije i kemije, učiteljica Slavica Postonjski, prof. arheologije i povijesti, te ravnatelj Ivan Paradi.

S područja Općine, nagrađeni su i Danijela Usmiani iz Srednje škole Bedekovčina te Zdenko Kobeščak iz Osnovne škole Stjepana Radića Brestove Orehovički.

Ova nagrada dolazi kao potvrda njihove stručnosti, profesionalnosti, truda, posvećenosti svojim učenicima i pozivu, te usmjerenosti stalnom vlastitom stručnom usavršavanju. Navedeno u velikoj mjeri označava i obilježava i rad svih ostalih djelatnika OŠ Bedekovčina, gdje smo u potpunosti usmjereni na to da suradnjom motiviranih i stručnih učitelja, roditelja i lokalne zajednice svakom djetetu omogućimo razvoj u sredini u kojoj će se osjećati prihvaćeno, voljeno, sigurno i zadovoljno, u sredini koja će djelovati poticajno na razvitak svih njegovih potencijala, u kojoj će se voditi briga o djetetovim posebnostima kao pojedinca i gdje će se učenik osposobljavati za samostalan i odgovoran život.

Rezultati naših učenika u daljnjem školovanju i životu, kao i naših učitelja, govore nam da smo na dobrom putu.

Općina Bedekovčina upućuje iskrene čestitke svim nagrađenim! Bravo!