Ove subote 09.11.2019.g., je u Kutini održan ’21. Međunarodni kickboxing kup „Kutina 2019.“’, u tatami disciplinama pointfighting, light contact i kick light za sve dobne skupine, te u disciplinama ringa, full contact, low kick i K1 za juniore i seniore.

Izvršni organizator turnira su bili HKBS i domaćin KBK „Kutina“.

Klub je nastupao  sa tri natjecatelja u sedam startova u disciplinama light contact (3) te kick light (4). Ivan Bertić je na žalost morao odustati od nastupa radi puknuća mišića-biceps desne ruke, povreda zadobivena prije tjedan dana na Slovenia openu.

Kao klub su po uspješnosti, sa 100%nim učinkom od četiri nastupa četiri zlata, bili DRUGI klub kupa u kick lightu, a po sveukupnoj uspješnosti su u konkurenciji 67 kluba sudionika, s 5 zlata i broncom, na visokom OSMOM mjestu, no, po osvojenim zlatnim odličjima su na TREĆEM mjestu. Prvi je bio ‘Masaru Team’ Bugarska, drugi domaćin Kutina, te treći HBD Vodice. Ujedno je naš Stjepan Sedak je sa četiri pobjede u dvije težinske kategorije proglašena najboljim juniorom kupa u kick lightu.

Ostvarenim rezultatima na ovom velikom međunarodnom kupu svoju su ovogodišnju natjecateljsku sezonu priveli kraju. Iza njih je godina sa osvojenom dvostrukom titulom europskog prvaka i još tri bronce sa Europskog prvenstva, tu su još sedam zlata sa Europskog kupa i 12 tituli državnog prvaka. Ukupno su u 2019. odradili 113 službenih mečeva s omjerom od 91 pobjede i 22 poraza.

LIGHT CONTACT

  • Kategorija starije kadetkinje, do 55 kg, 3.mj. ELENA LJUBEK
  • Kategorija juniora, do 63 kg, 1.mj. STJEPAN SEDAK

KICK LIGHT

  •  Kategorija starije kadetkinje, do 50 kg, 1.mj. ELENA LJUBEK
  •  Kategorija starijih kadetkinja, do 55 kg, 1.mj. ANA SOVEC
  • Kategorija juniora, do 63 kg, 1.mj. STJEPAN SEDAK
  •  Kategorija juniora, do 69 kg, 1.mj. STJEPAN SEDAK