U subotu 04.05.2019.g., u Opatiji je održan treći ciklus državnih kickboxing prvenstava i to u tatami disciplinama: pointfighting za mlađe kadete, light contact za starije kadete, kick lightu za juniore, te ring opciji: low kick za seniore.

Izvršni organizator prvenstva su KBK „Opatija Fight Club“ i HKBS.

Sudjelovalo je ukupno 331 natjecatelja iz 64 kickboxing klubova.

KBK “Zmaj” nastupao je s četiri natjecatelja u četiri startova: dvije starije kadetkinje u light contactu (Ana Sovec; Elena Ljubek), te dva juniora u kick lightu (Stjepan Sedak i Ivan Bertić).

Naši zmajevi su u jakoj, zahtjevnoj i borbenoj konkurenciji, u četiri starta izborili jednako toliko finala, te su osvojili tri zlata i nove titule državnih prvaka (Elena Ljubek, Stjepan Sedak i Ivan Bertić) i jedno srebro i titulu viceprvaka (Ana Sovec).
Ujedno su sva četvorica ovim rezultatima izborili pravo sudjelovanja na predstojećem Europskom prvenstvu za kadete i juniore u Mađarskoj sredinom kolovoza ove godine.
U sveukupnom zbroju rezultata KBK “Zmaj” je po učinkovitosti s osvojenih tri zlata i srebrom, u konkurenciji 64 kluba sudionika PETI KLUB PRVENSTVA.