U subotu, 01.06.2019.g., u Omišu je održan ovogodišnji posljednji četvrti ciklus državnih kickboxing prvenstava u tatami disciplinama pointfighting za djecu i juniore i kick light za starije kadete, te ring disciplini full contact za juniore i seniore.

 Izvršni organizatori turnira su HKBS i KBK „Sveti Jure“ Gate.

Sudjelovalo je ukupno 241 natjecatelja iz 49 kickboxing kluba.

KBK “Zmaj” je nastupao s četiri natjecatelja u četiri starta: dvije starija kadetkinje u kick lightu (Ana Sovec i Elena Ljubek);  te dva juniora u full contactu (Stjepan Sedak i Ivan Bertić).

Naši Zmajevi su u zahtjevnoj konkurenciji u četiri starta, ušli u četiri finala, te osvojili nova tri zlata i titule državnih prvaka te jedno srebro i titulu viceprvaka: Elena Ljubek je osvojila državno prvenstvo u kick lightu za starije kadetkinje do 42 kg,  Stjepan Sedak se okitio titulom državnog prvaka u full contactu za juniore do 57 kg,  Ivan Bertić je zlatni u full contactu za juniore do 86 kg, a Ana Sovec je bila srebrena u kick lightu za starije kadetkinje do 55 kg.

          Sva četiri zmaja su ovim ostvarenjima izborili uvrštenje u kickboxing reprezentaciju, kao i dodatne plasmane na predstojećem Europskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore u Gyoru, Mađarska, u kolovozu ove godine.

 KBK “Zmaj” je TREĆI klub prvenstva u FULL CONTACTU za juniore, a po sveukupnoj uspješnosti u konkurenciji 49 kluba sudionika je zauzeo izuzetno visoko SEDMO mjesto prvenstva.